Szeretettel várjuk Önöket közel heti rendszerességű PABooks könyvbemutatóinkra. A hatályos járványügyi szabályok betartása mellett rendezett eseményekre új helyszínen, az Úri utca 72. szám alatt kerül sor. A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a férőhelyek száma korlátozott, érvényes regisztrációval rendelkező vendégeinktől védettségi kártya és személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatását kérjük. A beszélgetéseket az elmúlt időszak gyakorlata szerint az érdeklődők élőben, online is tudják követni a könyvkiadó Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

Aktuális könyvbemutatóinkra a lenti űrlap kitöltésével van lehetőség jelentkezni, azonban a tényleges regisztráció megtörténtéről e-mail-üzenetben értesítjük Önöket. A kellemetlenségek megelőzése érdekében, kérjük, mielőtt elindulnak a rendezvényre, feltétlen bizonyosodjanak meg arról, hogy regisztrációjukat a szervezők visszaigazolták.

Szíves megértésüket köszönjük!

Amennyiben bármilyen kérdésük van a bemutatóinkkal és a jelentkezéssel kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésükre az alábbi e-mail címen: protokoll@pallasathenekiado.hu és telefonszámon: 06 1/445 49 61.

Köszönjük érdeklődését, és reméljük, hogy vendégeink és olvasóink között köszönthetjük!