A döntések megvalósítási képességének fokozása és a csapatok irányítása módszeres eszközök mentén bárki által elsajátíthatók. E tanult képességek pozitív hatásai pedig a mindennapi életben is tovagyűrűző hatással rendelkeznek. A Bullsh*t-mentes vezetés című kötetben Chris Hirst eszközei e tanulható képességek sorából többek között a decentralizált döntéshozás kialakításához és a bizonytalansággal való együttélés megvalósításához segítik hozzá az olvasót.

A vezetés a jelenkor legfontosabb megújuló energiaforrása – állítja Jennifer Garvey Berger, a Hogyan kerüljük el a vezetés elmecsapdáit? című kötet szerzője. E vezetési tevékenységet azonban számos ösztön képes tévútra csalni, így egyre gyakrabban merül fel a kérdés: hogyan különböztessük meg azokat a megérzéseinket, amelyek előrevisznek, és miképp kezeljük azokat, amelyek hátráltatnak? az öt leggyakoribb csapda ismertetése mentén Jennifer Garvey Berger segítségével a vezetők ütőképes kérdéseket és változatos megközelítéseket is kapnak ahhoz, hogy elkerüljék e csapdahelyzetet. A vezetés alatt pedig a szerző, egy új megközelítésként azon körülmények megteremtését érti, amelyek között az emberek önmaguk legkreatívabb, leginkább összekapcsolt és legintelligensebb változatává fejlődhetnek.

Seneca “A haragról” című esszéjének szavai, melynek új fordítását tartja kezében az olvasó, ugyanolyan erőteljesen szólnak hozzánk ma, mint a Kr. u. 1. század derekán. A kötet a harag ellenszerének egy, a keresztény és a buddhista etikával is összecsengő, megbocsátással és együttérzéssel kikövezett utat ajánl.

A kiváló vezetői teljesítmény alapját a vezetési intelligencia adja, mely öt jelentős építőelemből áll (5Q). A Vezetési intelligencia – A kiváló vezető 5Q-ja című rövid és olvasmányos kötet segítségével ezek a készségek tanulhatók és fejleszthetők. Az 5Q minden gyakorló és leendő vezető számára kézzelfogható segítséget nyújt a problémák gyors felismeréséhez, a komplikált döntések meghozatalához, vagy éppen a különböző érdekek és értékek összehangolásához.

A csomag tartalma:

  • Bullsh*t-mentes vezetés
  • Hogyan kerüljük el a vezetés elmecsapdáit?
  • Seneca A haragról
  • Vezetési intelligencia – A kiváló vezető 5Q-ja