Találkozzunk szeptember 22-én, pénteken a Brain Baron! 12.25 és 13.05 óra között Vaclav Smil: Nagy átmenetek című kötetét mutatjuk be a kültéri Catalyst színpadon.

Tarts velünk soron következő könyvbemutatónkon, amelynek Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar ad otthont!
Vaclav Smil: Nagy átmenetek – Hogyan született meg a mai világunk, és mit tegyünk, ha sokáig meg akarjuk őrizni? című könyvéről a Brain Bar alapítója, Böszörményi-Nagy Gergely beszélget szakértőinkkel.

Mitől működik a modern világ? Minek köszönhető korunk szédítő fejlődése és elképesztő vívmányai? Meg tudunk-e küzdeni napjaink legnagyobb kihívásaival? Ezekre a látszólag egyszerű kérdésekre keresi a választ Vaclav Smil, Bill Gates kedvenc írója, a The New York Times bestseller szerzője, akit a Foreign Policy a világ száz legnagyobb egyetemes gondolkodója közé választott. Smil feltárja civilizációnk építőköveit, azokat a nagy átmeneteket, amelyeknek szövevényes, egyúttal lenyűgöző léptékű kölcsönhatásában lelhetjük meg a megoldást a 21. század globális kihívásaira.
A bemutató időpontja: 2023. szeptember 22. (péntek), 12.25–13.05
A bemutató helyszíne: Brain Bar, Catalyst Stage (kültéri színpad; Magyar Zene Háza, 1146, Budapest Olof Palme sétány 3.)
A bemutatót a Pallas Athéné Könyvkiadó Facebook-oldalán és a YouTube-csatornáján élőben is követheted!
A beszélgetés résztvevői:
• Pálvölgyi Tamás nemzetközi és stratégiai dékánhelyettes, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víz- és Környezetpolitikai Tanszék tanszékvezető egyetemi docense, a kötet szaklektora
• Bánkuty-Balogh Lilla, a Neumann János Egyetem, MNB Tudásközpont–MNB Intézet: Fenntartható pénzügyek központ mesteroktatója
• Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója, a Design Terminal vezetője és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem alapítványi elnöke, a beszélgetés moderátora
Gyere el szeptember 22-én a Magyar Zene Házába, és találkozz velünk a világhírű közgazdász, Vaclav Smil: Nagy átmenetek című sikerkönyvének bemutatóján!
Vitassuk meg közösen századunk legégetőbb kérdéseit!
A Brain Bar-on a Catalyst Stage programjai belépőjegy nélkül látogathatók.