Virtuális séta a PABooks könyvesboltjának nyolcszáz éves falai között

Virtuális séta

A budai várnegyed szívében, a Bölcs Várban található PABooks könyvesboltunkba egy virtuális könyvesbolti sétára hívjuk az érdeklődőket!

Már önmagukban a technikai adatok is sejtetik, mi mindenre számíthat, aki belefog a felfedezésbe: 12 darab egymásba fűzött 360° panorámakép által teljes egészében körbejárhatja a könyvesbolt négy helyiségét. Ennek során több mint 40 hotspotot (funkciógombot) hozhat működésbe, ezek által újabb és újabb extra tartalmakra lelhet.

Öt hotspot például épülettörténeti érdekességeket kínál. Húsz könyvbe is betekintést adnak a funkciógombok, sőt ha kedvünk tartja, rögtön meg is rendelhetjük ezeket a PABooks webshopjában. De ha csak olvasgatni szeretnénk, azt is megtehetjük a digitális olvasósarokban időzve.

A könyvesbolt különlegességei közé tartozik az érmeshop, ezt is megtekinthetjük virtuális sétánk során. Nézegethetjük a vitrinekben elhelyezett tematikus darabokat. Láthatunk egy rövid videót az érmék születéséről, gyártásáról. Sőt, megnyithatunk egy érmenézegetőt is, amely a Magyar Pénzverő Zrt. webshopjába navigálja az érdeklődőt. Itt minden egyes kiválasztott érme szemügyre vehető, a hozzájuk kapcsolódó információkkal együtt, és akár meg is rendelhetők. Ha még ennél is többet szeretnénk megtudni, egy újabb gombnyomással a Magyar Pénzverő Zrt. weblapján találhatjuk magunkat, ahol újabb ismeretekre tehetünk szert.

A virtuális séta egyben virtuális kincskeresés: egy ajándékcsomagot helyeztünk el a könyvesbolt egyik helyiségében. Aki rálel, ajándékkupont kap a voiz.hu hangoskönyv-alkalmazás kipróbálásához.

Izgalmas felfedezést és kincskeresést kívánunk!