Menedzsment a mindennapokban könyvcsomag

Original price was: 7 996 Ft.Current price is: 5 999 Ft.

A könyvcsomag a mindennapi élet vezetéséhez és a vállalkozások fejlődésének irányításához egyaránt esszenciális ismereteket, ugyanakkor szórakoztató időtöltést és tartalomban gazdag, aktív pihenést is ajánl.

A változások kezelése, valamint a bizonytalan helyzetekben történő döntéshozás képessége nem csupán a vállalkozói életforma jellemzője. Valós helyzetünk reális megítélése, valamint lehetőségeink és adottságaink tiszta értékelése elengedhetetlen a továbblépéshez mindannyiunk életében. Az élet egy startup című kötetben a pszichológia és a felnőttkori fejlődés legújabb tudományos eredményei, valamint a szerző- kutatóprofesszor által közvetített életszerű bölcseletek alapján, élvezetes navigációt kapunk képességeink kiterjesztése és a személyiségünk kiteljesedése felé.

A Menedzsment a szürke zónában – 5 örökérvényű kérdés a legnehezebb munkahelyi problémák megoldására című kötetében Joseph L. Badaracco lendületes, gyakorlatias és már-már radikális megoldást nyújt, az úgynevezett szürke-zónás problémák kezelésére, vagyis amikor egy rendkívül bizonytalan, nagy jelentőségű problémát kell megoldanunk, ami próbára teszi szakmai tudásunkat és emberi mivoltunkat egyaránt.

Napjainkban, amikor információk sokasága árad felénk, vajon mi lesz az a döntési stratégia, amely célhoz vezet minket, és nem csupán a saját, de a társadalmilag is hasznos haladást szolgálja? A kis döntések fontossága című kötetünkben az olvasók számos társadalmi szintű, egyéni, valamint csoportos döntéshelyzetre és döntési stratégiára, valamint a hozzájuk kapcsolódó hatásokra és kérdésekre kaphatnak választ. A kötet szerzői antropológiai és közgazdasági hátterüknek köszönhetően, az emberi döntésekre tudományokon átívelő módon, interdiszciplináris alapokon tekintenek, figyelembe véve az egyén és a társadalmi környezete közötti kölcsönhatások legfontosabb tényezőit.

A nyerő stratégia feltérképezése című kötet a vállalatok jövőtervezéséhez egy nem konvencionális metódust és stratégiafejlesztési eszközt ajánl, mely vizuális alapon, egyfajta térkép segítségével képes bátorítani és felhatalmazni a kollégákat, hogy a tervezés aktív részesei lehessenek. Emellett pedig a szerzők kiemelik, hogy a módszer és alkalmazása nem független a vezető alapszemélyiségétől, a 21. századi üzleti környezetben ugyanis minél nagyobb a bizonytalanság foka, annál nagyobb agilitásra van szükség.

A könyvcsomag tartalma:

  • Az élet egy startup
  • Menedzsment a szürke zónában
  • A kis döntések fontossága
  • A nyerő stratégia feltérképezése

Tartalomjegyzék

További információk

Tömeg 1,380 kg
Méretek 22,8 × 15,2 cm

Mások ezeket is vásárolták

Cím

Go to Top